GOLD odvjetnik

Vi ste odvjetnik koji se nalazi na našoj stranici? Kako postići da klijent odabere baš vas u vašem kantonu ili gradu, prije no što odabere nekog drugog odvjetnika?

Prijavite se i postanite GOLD odvjetnik


Takav odvjetnik ima privilegiju, da bude istaknut u odnosu na ostale advokate u gradu, tako što će biti prikazan na početku stranice gdje se nalazi spisak svih odvjetnika u dotičnom gradu. Informacije o vama kao GOLD odvjetniku, klijentu su dostupne u potpunosti, kao broj telefona, broj mobitela, fax, email, web stranica te neke pojedinosti (uže specijalnosti, kratka biografija...) o vama, što nije slučaj sa običnim odvjetnikom. Glavna posebnost jeste u tome što GOLD odvjetnik dobiva istaknutu poziciju na listingu grada, listingu županije kao i na glavnoj stranici. akođe mogućnost tačnog lociranja premiumodvjetnika putem google maps, koji će dati klijentu bolji, tj. vizualni prikaz vaše adrese u gradu.

Koje su prednosti?
Obični odvjetnik vs. GOLD

example1
Vidljivo   STANDARD        PREMIUM             GOLD        
Ime i prezime
Adresa
Grad
Telefon
Mobitel
Fax
E-mail
Web stranica
Specijalizacija
Biografija
Google maps lociranje
Istaknut profil na listingu
općine/dijelu grada
Istaknut profil na listingu
grada
Istaknut profil na listingu
kantona
Istaknut profil na glavnoj
stranici
CijenaBesplatno250 Evra / god 480 Evra / god

Molimo popunite formu na sljedećoj stranici, gdje će te ostaviti svoje osobne podatke. Nakon što to uradite, pojaviće se link na paypal servis za uplatu, gdje ćete moći da uplatite naznačenu sumu novca da biste postali premium odvjetnik.

Da, ja želim da budem GOLD odvjetnik na vašoj stranici